Over Ons

Technisch Installatiebedrijf Rood B.V. is een veelzijdig installatiebedrijf, gevestigd op het industrieterrein Kruiswijk van Anna Paulowna. Al 70 jaar is “Rood” een begrip in de polder. Waar het bedrijf ooit begonnen is op een bakfiets, heeft het zich inmiddels uitgebreid tot een gezond bedrijf met 15 tot 25 werkenden.

De kracht van Rood zit hem in twee factoren; de veelzijdigheid van het werk en de (kwaliteit van de) werknemers.

Een groot voordeel van het werken met Rood is dat bijna alle facetten van de installatietechniek in huis zijn. Complete huisinstallaties kunnen ontworpen en geïnstalleerd worden door ons. Zo voeren wij uit:

  • Elektra werkzaamheden
  • Water werkzaamheden
  • Duurzame energie (+ advies)
  • Koeling

Bij veel installatiebedrijven is dit niet het geval. Het voordeel voor u is dat u maar met één bedrijf en contactpersoon te maken heeft. Dit komt de kwaliteit en de prijs van het werk ten goede.

Daarnaast zijn wij erg trots op ons personeel. Onze jongens verstaan hun vak goed, hebben de juiste certificaten en leveren kwalitatief hoge installaties af. Dat de tevredenheid wederzijds is blijkt wel uit het feit dat het grootste deel van het personeel al meer dan 10 jaar bij het bedrijf actief is.

Wij hopen ons enthousiasme voor het vak met u te kunnen delen en u binnenkort te kunnen verwelkomen voor een vrijblijvend gesprek.

Onderstaand kunt u onze Leveringsvoorwaarden en Erkenningen bekijken.